Υλικά

Για την Βασιλόπιτα

  • 1000γρ Primo Ginger Cake (μίγμα για κέικ τζίντζερ)
  • 460γρ Νερό 
  • 280γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine

 

Για το Γλάσσο

  • 885γρ Fondant powder Couplet (φοντάν σε σκόνη)
  • 115γρ Νερό (στους 60 οC περίπου)

Εκτέλεση Συνταγής

Για την Βασιλόπιτα

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα και σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας.

Ψήνουμε στους 160 °C σε ταμπανωτό φούρνο για 30-40 λεπτά αναλόγως τον φούρνο.

 

Για το γλάσσο

Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ πρώτα το νερό, έπειτα το Fondant powder Couplet και ανακατεύουμε με το φτερό για 2 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα. 

 

Μοντάρισμα

 

Αφού κρυώσει, παίρνουμε την βασιλόπιτα που έχουμε ψήσει και επικαλύπτουμε με Fondant powder Couplet.

Τέλος, στολίζουμε με φέτες πορτοκάλι fruigel, sticks κανέλας, blueberries και γαρύφαλλο κλαράκι.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: