Η Εταιρεία μας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά και υπεύθυνα στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας, να αυξάνουμε τα μερίδια μας σε κάθε κατηγορία προϊόντων στην οποία δραστηριοποιούμαστε διατηρώντας αναλλοίωτη την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ που μας διακατέχει, επενδύοντας σε υψηλό επίπεδο ποιότητας παρεχομένων προϊόντων, πλήρης υποστήριξη και τεχνογνωσία όλων των προϊόντων και των εφαρμογών τους, απόλυτη ανταγωνιστικότητα τιμών προς όφελος όλων των πελατών, αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη, τον οποίο αντιμετωπίζουμε περισσότερο ως συνεργάτη, συνεχής έρευνα & ανάπτυξη τεχνογνωσίας και νέων προϊόντων, διαρκείς & ειλικρινείς σχέσεις εμπιστοσύνης – συνεργασίας και αξιοπιστίας. ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ με βάση τους οποίους βαδίζουμε είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών, η παραγωγή νέων προϊόντων σύμφωνα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των εποχών με ταυτόχρονη αύξηση του μεριδίου αγοράς, η κατανόηση και η ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, η γρήγορη, αποδοτική, φιλική εξυπηρέτησή του και η συνεχής εκπαίδευση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού μας.

Στην εταιρεία μας στηρίζουμε τις στρατηγικές ανάπτυξης των πελατών μας με παραγωγή καινοτόμων προιόντων.To τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας σε συνεργασία με τους πελάτες της, μελετά τις ανάγκες της αγοράς, ανακαλύπτει τους καλύτερους προμηθευτές πρώτων υλών, δοκιμάζει παραγωγές νέων προϊόντων στο εργαστήριο, κάνει δοκιμές αγοράς και τέλος κάνει μαζική παραγωγή του προϊόντος που έχει επιλέξει ο πελάτης. Μεγάλη έμφαση δίνουμε στις διαρκείς αναλύσεις των προιόντων που σας παραδίδουμε βάζοντας υψηλά πρότυπα για την δική σας ικανοποίηση και την ασφάλεια των πελατών σας.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Περισσότερα

Προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων με τεχνολογικές καινοτομίες που επιτρέπουν στους πελάτες μας να παράγουν νέα προϊόντα ποιότητας. Η δημιουργικότητα είναι από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις μας για να βρούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Τα προϊόντα μας υπόκεινται σε διαρκείς ελέγχους ποιότητας αποθηκεύονται και διανέμονται με τους ενδεδειγμένους τρόπους για κάθε κατηγορία προιόντος. Οι συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε πρώτες ύλες.

Περισσότερα

Τα προϊόντα που σας παραδίδουμε καθημερινά, παράγονται με βαση τις καλύτερες πρώτες ύλες σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001 και ISO 22000. Η απόκτηση των πιστοποιητικών αυτών ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών όλων μας, προσωπικού και συνεργατών. Τα προϊόντα σε μεγάλη πλειοψηφία τους είναι Ελληνικής παραγωγής και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Η ευελιξία στην παραγωγή είναι το εργαλείο μας για παραγωγή προϊόντων κατά παραγγελία.

Κατεβάστε τα πιστοποιητικά

ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Παράγουμε προϊόντα με τις δικές σας προδιαγραφές.

Περισσότερα