Υλικά

Για την τάρτα

  • 1000γρ Primo Hazelnut Cookies (μίγμα για μπισκότο φουντουκιού)
  • 400γρ Μαργαρίνη FAMA Soft G (κρύα σε κύβους) 
  • 40γρ Νερό

 

Για την κρέμα σοκολάτας

  • 500γρ Primo Chocolate Cream (μίγμα για κρέμα σοκολάτας)
  • 1050γρ Νερό

 

Για την κρέμα μιλφέιγ

  • 500γρ Primo Millefeuille Cream (μίγμα για κρέμα μιλφέιγ)
  • 1250γρ Νερό

 

Για την πάστα σοκολάτας

  • 600γρ Gregal Chocolate Eurocao (πάστα Σοκολάτας με 11% αυθεντική σοκολάτα)

 

Για την διακόσμηση

  • 40γρ Cacao Blanxart 22/24 Eurocao

 

Εκτέλεση Συνταγής

 Ζυμώνουμε πρώτα τα υλικά για την τάρτα στο μίξερ με το φτερό για 1’-2’ στην μεσαία ταχύτητα. Έπειτα, τυλίγουμε με μεμβράνη και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Στην συνέχεια, χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα την κρέμα σοκολάτας για 2’-3’ στην γρήγορη ταχύτητα. Αντίστοιχα και την κρέμα μιλφέιγ. Τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 30’.

Ανοίγουμε την ζύμη της τάρτας σε πάχος 6-7 εκ και την τοποθετούμε σε τετράγωνα τσέρκι. Βάζουμε μεμβράνη και καλύπτουμε την ζύμη με φακές. Ψήνουμε στους 160 οC για 15’. Αδειάζουμε τις φακές και βγάζουμε την μεμβράνη και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5’-6’ ακόμα, αναλόγως τον φούρνο. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.

Τέλος, λιώνουμε την πάστα σοκολάτας στους 45ο -50 οC 

 

Μοντάρισμα

Βάζουμε σε βάσεις τις τάρτες φουντουκιού . Στρώνουμε πρώτα την κρέμα μιλφέιγ και έπειτα την κρέμα σοκολάτας. Αφήνουμε για λίγο να πιάσουν κρούστα και επικαλύπτουμε με την Gregal Chocolate Eurocao. Τέλος πασπαλίζουμε με αρκετό Cacao Blanxart 22/24 για να έχει μία ελαφρώς πικρή γεύση. 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: