Υλικά

Για την Ζύμη

 

• 700γρ Αλεύρι 70% μαλακό

• 300γρ Jogging Bread Uldo (Το Ψωμί των Πρωταθλητών και της Σύγχρονης Διατροφής)

• 20γρ Baking Powder FΑΜΑ

• 100γρ Ζάχαρη

• 1 τμχ. Αυγό

• 300γρ Μαργαρίνη FAMA Soft G 

• 300γρ Ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82% FAMA

• 1γρ Βανίλια

 

Για την Επικάλυψη

 

• 150γρ Premium Απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter Eurocao (λιωμένη)

 

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε με το φτερό για 3’ στην αργή ταχύτητα και 1-2’ στην μεσαία ταχύτητα.

Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή ή και με τον πλάστη πάχος 0,5εκ, κόβουμε με ένα κουπάτ 10εκ διάμετρος και τα τοποθετούμε σε φόρμες αλουμινίου για κρέμα καραμελέ ανάποδα. Τα ψήνουμε στους 170οC στον αερόθερμο φούρνο για 15’. Όταν κρυώσουν καλά ρίχνουμε από λίγο premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter να πάει στα τοιχώματα από το κύπελλο. Αφήνουμε να κρυώσει καλά η σοκολάτα και τοποθετούμε από μία ή δύο μπάλες παγωτό Greek Yoghurt Torronalba και διακοσμούμε με κεράσι ολόκληρο σε ζελέ fruigel και λίγο ξύσμα premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: