Υλικά

Για την ζύμη

  • 800γρ Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
  • 400γρ Ζάχαρη
  • 600γρ Μαργαρίνη FAMA Soft G+ 
  • 200γρ Pistacchio Puro Oro 100% Paste Torronalba
  • 10γρ Σόδα
  • 10γρ Baking Powder FAMA
  • 1γρ Αλάτι

 

Για το κραμπλ

  • 200γρ Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
  • 100γρ Ζάχαρη
  • 150γρ Μαργαρίνη FAMA Soft G+ 

 

Για την γέμιση

  • 600γρ Γέμιση Φράουλα Frutopia

 

Για την διακόσμηση

  • 200γρ Premium Απομίμηση Σοκολάτας Zafiro Bitter Eurocao (λιωμένη)

Εκτέλεση Συνταγής

Για το κραμπλ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, με το φτερό για 1’-2’ στην γρήγορη ταχύτητα (μέχρι να γίνει μία τριφτή ζύμη). Τοποθετούμε με μεμβράνη στο ψυγείο στους 5 οC και όταν το χρειαστούμε το απλώνουμε τρίβοντάς το επάνω στην ζύμη.

 

Για την ζύμη

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην αργή ταχύτητα και για 1’-2’ στην γρήγορη ταχύτητα.Τυλίγουμε την ζύμη με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο στους 5 οC για 1 ώρα.Ανοίγουμε σε πάχος 0.5εκ, κόβουμε με κουπάτ το μισό ζυμάρι σκέτο και στο άλλο μισό ψεκάζουμε με νερό και απλώνουμε το κράμπλ.Ψήνουμε στους 180οC για 10’. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά, και με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε το σκέτο μπισκότο και τοποθετούμε επάνω το μπισκότο με το κράμπλ. 

Διακοσμούμε με λιωμένη premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter Eurocao.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: