Υλικά

Για το κραμπλ κακάκο

  • 300γρ Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
  • 150γρ Ζάχαρη 
  • 150γρ Μαργαρίνη FAMA Soft G (σε κύβους από ψυγείο)
  • 50γρ Cacao Blanxart 22/24 Eurocao 

 

Για την ζύμη

  • 1000γρ Primo Hazelnut Cake (μίγμα για κέικ φουντουκιού) 
  • 240γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine
  • 560γρ Νερό

 

Για την βουτυρόκρεμα

  • 440γρ Φοντάν σε σκόνη Couplet
  • 60γρ Νερό (χλιαρό)
  • 280γρ Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft
  • 200γρ Υδατόκρεμα Γάλακτος Vortumnus 

 

Για την γέμιση

  • 300γρ Γέμιση Φράουλα frutopia

Εκτέλεση Συνταγής

Για το κραμπλ κακάκο

Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για 1’, το τοποθετούμε σε ένα σκεύος και το τρίβουμε λίγο με τα χέρια.

 

Για την ζύμη

Χτυπάμε στο μίξερ για 2’-3’ στην μεσαία ταχύτητα όλα τα υλικά για την ζύμη με το φτερό. Γεμίζουμε 2/3 μικρές φόρμες σιλικόνης σε ότι σχήμα επιθυμούμε, πασπαλίζουμε αρκετά με το κράμπλ κακάο και ψήνουμε στους 170 οC για 15’-20’. Τα βγάζουμε από τις φόρμες μετά από 30’ και αφήνουμε να κρυώσουνε καλά. 

 

Για την βουτυρόκρεμα

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα πρώτα το Φοντάν σε σκόνη Couplet με το νερό για 5’’, προσθέτουμε την Μαργαρίνη FAMA Soft G και συνεχίζουμε να χτυπάμε για 1’-2’ μέχρι να γίνει αφράτη. Τέλος, προσθέτουμε την Υδατόκρεμα Γάλακτος Vortumnus και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί.

 

Μοντάρισμα

Κόβουμε στη μέση το κάθε ένα από τα μικρά κέικ, στο κάτω κομμάτι γεμίζουμε στο κέντρο με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής μία σειρά Γέμιση Φράουλα frutopia και δεξιά και αριστερά γεμίζουμε με την βουτυρόκρεμα. Τέλος, πασπαλίζουμε από πάνω με κράμπλ κακάο. 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: