Υλικά

Για τα κέικ

 

  • 1000γρ Tiffany’s Choco Cake (μίγμα για κέικ κακάο)
  • 135γρ Λάδι FAMA Fritto 
  • 135γρ Aνάλατο βούτυρο γάλακτος 82% De Braandt (λιωμένο) 
  • 500γρ Νερό

 

  • 1000γρ Tiffany’s Vanilla Cake (μίγμα για κέικ βανίλια)
  • 140γρ Λάδι FAMA Fritto
  • 140γρ Aνάλατο βούτυρο γάλακτος 82% De Braandt (λιωμένο)
  • 460γρ Νερό

 

Για την επικάλυψη

 

  • 150γρ Φράουλα ολόκληρη σε ζελέ fruigel
  • 150γρ Κεράσι ολόκληρο σε ζελέ fruigel
  • 150γρ Σταγόνες απομίμησης σοκολάτας Eurocao
  • 50γρ Nibs de Cacao Eurocao (μικρά κομμάτια προερχόμενα από το καβούρδισμα και την άλεση των σπόρων του κακάο)
  • 30γρ Σκαλιέτα Λευκή FAMA
  • 30γρ Crystal Mirror Neutral
  • 6 τμχ. Φέτες πορτοκάλι σε ζελέ fruigel

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό, στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα του κάδου με μια σπάτουλα και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Βάζουμε 1100γρ από κάθε ζύμη σε φόρμες 32x9x6εκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 – 170 οC για 45-50 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο σας).

Όταν κρυώσουν καλά, τα αλείφουμε με Crystal Mirror Neutral και διακοσμούμε με τα υλικά επικάλυψης.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: