Υλικά

Για την ζύμη

  • 1000γρ Berlin 50 (μίγμα για ντόνατς)
  • 1000γρ Αλεύρι 70% δυνατό
  • 1000γρ Νερό
  • 100γρ Μαγιά

 

Για την επικάλυψη

  • 500γρ Fondant powder Couplet
  • 500γρ Crema Sacher Suprem Eurocao (επικάλυψη σκούρας σοκολάτας)
  • 500γρ Crema Sacher Bianca Eurocao (επικάλυψη λευκής σοκολάτας)
  • 500γρ Crema Sacher Caramel Eurocao (επικάλυψη σοκολάτας καραμέλας)

 

Για την διακόσμηση

  • 10τμχ  Beze Beze (μίγμα για μπεζέ, μαρένγκα, κιγιέ)
  • 150γρ Cocoa Chips Eurocao
  • 100γρ Φράουλα ολόκληρη σε ζελέ fruigel
  • 100γρ Κεράσι ολόκληρο σε ζελέ fruigel 
  • 30τμχ  Μπισκότα με ανάλατο βούτυρο γάλακτος 82% De Braandt
  • 4 φέτες Κύβους από κέικ Tiffany’s Vanilla Cake

 

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε όλα τα υλικά για την ζύμη στο κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώνουμε 5’ στην αργή ταχύτητα και 7’-8’ στην γρήγορη ταχύτητα. 

Θερμοκρασία ζύμης 24 οC. 

Ξεκουράζουμε την ζύμη για 20’-25’ σε πλαστικό σκεύος με καπάκι. Στην συνέχεια, ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή σε πάχος 2εκ, τινάζουμε ελαφρώς την ζύμη, κόβουμε με ένα κουπάτ διαμέτρου 10εκ και ξανακόβουμε στο κέντρο με ένα κουπάτ διαμέτρου 6εκ. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα (με μια απόσταση 5-6εκ γιατί θα φουσκώσουν) και αποθηκεύουμε στην στόφα στους 35 οC με 75% υγρασία για 20’-25’. 

Αφήνουμε για λίγο στο περιβάλλοντα χώρο να πάρουν μία κρούστα και ψήνουμε στους 180 οC με ατμό για 20’-25’. 

Όταν κρυώσουν, τα επικαλύπτουμε με της παραπάνω επικαλύψεις και διακοσμούμε με τα αναφερόμενα υλικά διακόσμησης της εταιρείας.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: