Υλικά

Για την ζύμη

  • 1000γρ Αλεύρι 70% δυνατό αρτοποιίας 
  • 500γρ SmakoVit Uldo (μίγμα αρτοποιίας σικάλεως με νιφάδες πατάτας)
  • 40γρ Μαγιά
  • 60γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine
  • 1100γρ Νερό

 

Για την διακόσμηση

  • Αλεύρι κίτρινο χωριάτικο

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3’ στην αργή ταχύτητα και 5’-6’ στην γρήγορη ταχύτητα, αναλόγως το ζυμωτήριο. Θ

  • Θερμοκρασία ζύμης: 26 οC
  • Χρόνος ξεκούρασης (ζύμης): 30’
  • Κόβουμε – Ζυγίζουμε: 580γρ-600γρ πλάθουμε και Ρολάρουμε στο κίτρινο αλεύρι 
  • Χρόνος στοφαρίσματος: 40’ σε Θερμοκρασία 35 οC και Υγρασία 75%
  • Χρόνος ψησίματος: 45’

Θερμοκρασία φούρνου: Ψήνουμε αρχικά στους 240 οC για 10’-15’ και έπειτα στους 210οC έως το τέλος του χρόνου ψησίματος. Τα τελευταία 10’ ανοίγουμε το τάμπερ.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: