Υλικά

  • 1000γρ Top Chef Ζελέ με γεύση (Μπανάνα-Ρόδι-Ανανά-Φράουλα-Κεράσι-Μέλι)
  • 5000γρ Νερό 
  • 200γρ Φύλλα ζελατίνης 

Εκτέλεση Συνταγής

Βράζουμε την μισή ποσότητα νερού και ρίχνουμε μέσα το μίγμα για τον ζελέ. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τις μαλακωμένες ζελατίνες.  Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό κρύο. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρουμε σε φόρμες σιλικόνης για παγωτά ξυλάκι τοποθετώντας και το αντίστοιχο φρέσκο φρούτο στο εσωτερικό.

 

TIP: Για να μείνει το φρούτο στην μέση στα παγωτά ξυλάκια, σερβίρουμε πρώτα μισή ποσότητα ζελέ, παγώνουμε για λίγο στο ψυγείο, τοποθετούμε το φρούτο και κλείνουμε με τον υπόλοιπο ζελέ. Τέλος, τα παγώνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: