Υλικά

• 500γρ Κρέμα γάλακτος Lowicz 36%

• 500γρ Premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter

 

Εκτέλεση Συνταγής

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος Lowicz 36% και περιχύνουμε την premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter. Ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός και αφήνουμε να κρυώσει.

 

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

 

Πλάθουμε τα τρουφάκια με το γκανάζ που έχουμε ετοιμάσει, επικαλύπτουμε με την premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter και διακοσμούμε με Cacao Blanxart 22/24.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: