Υλικά

Για το Roulette

  • 1000γρ Primo Pomegranate Cake (μίγμα για κέικ ροδιού)
  • 460γρ Νερό
  • 280γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine 
  • 2 τεμ Αυγά
  • 50γρ Ζάχαρη κρυσταλλική

 

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής

  • 200γρ Crème D’Or (κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 500γρ Νερό
  • 250γρ Φυτική κρέμα Emilie 28%
  • 250γρ Κρέμα γάλακτος Lowicz 36%  
  • 120γρ Πάστα παγωτού Bon Bon Vanilla paste Torronalba

 

 

Εκτέλεση Συνταγής

Για το Roulette

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην 1η και 4’ στην 2η ταχύτητα. Απλώνουμε σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει χαρτί σε λεπτή μορφή ζύμης και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 200 oC ή σε ταμπανωτό στους 220 oC για περίπου 5-7 λεπτά.

 

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής

Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής Crème D’Or μαζί με το νερό στην  γρήγορη  ταχύτητα και μόλις είναι έτοιμη ανακατεύω, ενσωματώνοντας την φυτική κρέμα Emilie 28%, την κρέμα γάλακτος Lowitz 36% και την πάστα παγωτού Bon Bon Vanilla paste Torronalba.

 

Μοντάρισμα

Τοποθετούμε το Roulette σε ένα αντικολλητικό χαρτί και προσθέτουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σε όλη την επιφάνεια . Τυλίγουμε ομοιόμορφα και τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: