Υλικά

  • 1000γρ Primo Toffee Caramel Cake (μίγμα για κέικ καραμέλας γάλακτος)
  • 460γρ Νερό
  • 280γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα και σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας.Ψήνουμε στους 160 °C σε ταμπανωτό φούρνο για 30-40 λεπτά αναλόγως τον φούρνο.

 

Μοντάρισμα

Αφού κρυώσει, παίρνουμε την βασιλόπιτα που έχουμε ψήσει, επικαλύπτουμε με Crema Sacher Caramel Eurocao (επικάλυψη σοκολάτας καραμέλας) και στολίζουμε όπως επιθυμούμε.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: