Εντυπωσίασε η επίδειξη παγωτού ‘Open day gelato’ που πραγματοποίησε η FAMA Food Service σε συνεργασία με την Torronalba Srl, στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη το διήμερο, 05-06 Μαρτίου.

Οι επαγγελματίες του χώρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τις νέες τάσεις σε εφαρμογές παγωτού και ζαχαροπλαστικής.

Έμφαση δόθηκε στις νέες γεύσεις, όπως οι πάστες φιστικιού και φουντουκιού με κομματάκια ξηρών καρπών, τα νέα Crunch variegates, η νέα βάση παγωτού party mix για αλκοολούχο παγωτό και το Angry birds kit.

Οι επισκέπτες δοκίμασαν κλασσικούς και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς ενώ εντυπωσιάστηκαν για ακόμα μία χρονιά με την ποιότητα των α’ υλών παγωτού που τους προσφέρει η Torronalba.

 


Μοιράσου το άρθρο