Με την ευκαιρία των πενήντα ετών δραστηριότητας της Torronalba Srl, η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να εμπλουτίσει την γκάμα προιόντων παγωτού με την Torronalba Pesti, μία νέα σειρά εκλεπτυσμένων και υψηλής ποιότητας προϊόντων φιστικιού ή φουντουκιού που επιτρέπει στον πιο απαιτητικό καταναλωτή να δοκιμάσει ένα παγωτό για τους μυημένους του είδους.

 

Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα που ξεκινούν από επιλεγμένες πρώτες ύλες και έπειτα από ένα επιδέξιο ψήσιμο, υποβάλλονται σε μια συγκεκριμένη διαδικασία στηριζόμενα σε ένα πέτρινο μύλο που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία Torronalba Srl. Αυτή η διαδικασία παρασκευής, στην οποία τα φιστίκια και τα φουντούκια αλέθονται και μειώνονται σε ένα ωμό πέστο και όχι εξευγενισμένα, εξασφαλίζει ότι το προϊόντα δεν υπερθερμαίνονται, αποτρέποντας οποιαδήποτε αλλοίωση της γεύσης ή του χρώματος. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική πάστα με τραγανή υφή και έντονες γεύσεις.

Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε μια νέα πρόταση για τους νεότερους πελάτες.,Angry Birds Kit, ένας ωραίος συνδυασμός δύο κλασσικών γεύσεων: φράουλα και σοκολάτα. Μέσα στο kit υπάρχουν πολλά gadgets για μια ελκυστική και πρωτοποριακή διακόσμηση και παρουσίαση.

Τέλος , τις νέες προτάσεις συμπληρώνουν η βάση Party mix, μία πλήρης βάση, έτοιμη για χρήση για την παρασκευή αλκοολούχου παγωτού και τα Crunch & Crunch blanco variegates, 2 νέα τραγανά βαριεγκάτο, CRUNCH με βάση σοκολάτας + γκοφρέτα, και CRUNCH White με βάση λευκής σοκολάτας + γκοφρέτα.

 


Μοιράσου το άρθρο