Η FAMA Food Service στηρίζει την νέα γενιά σπουδαστών Αρτοζαχαροπλαστικής συμμετέχοντας στην εβδομάδα σεμιναρίων στον Τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού που διοργανώνει ο όμιλος Παστέρ στις εγκαταστάσεις του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μία καλά οργανωμένη ημέρα σεμιναρίων από τον Όμιλο Παστέρ, έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές του τμήματος να παρακολουθήσουν την Τρίτη 26 Μαρτίου, ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην παρουσίαση πρωινού μπουφέ ξενοδοχείου. Ο pastry chef της εταιρείας μας, Σταμάτης Τζίγγας, με την βοήθεια των προιόντων της σειράς top chef και primo posto, κατάφερε να καθηλώσει τους σπουδαστές, οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο του σεμιναρίου, παρουσιάζοντας τους μοναδικές ιδέες και πρωτότυπες δημιουργίες για την παρουσίαση ενός μπουφέ ξενοδοχείου ή εστιατορίου. Έπειτα από την θεωρητική προσέγγιση του σεμιναρίου, ακολούθησε η γευστική δοκιμή των παρασκευασμάτων, με το τελικό αποτέλεσμα να ενθουσιάζει τους παρευρισκόμενους. Η εταιρεία FAMA Food Service στηρίζει έμπρακτα την εκπαίδευση των σπουδαστών του τομέα Αρτοζα χαροπλαστικής πάνω σε νέες τεχνικές έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στο ταξίδι τους στον υπέροχο κόσμο της Αρτοζαχαροπλαστικής τέχνης !


Μοιράσου το άρθρο