Υλικά

  • 400 γρ ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%
  • 350 γρ μαργαρίνη FAMA Imperial
  • 30 γρ αλάτι
  • 4 τμχ αυγά
  • 4 τμχ κρόκοι
  • 1000 γρ αλεύρι 70% μαλακό

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε το ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%, τη Μαργαρίνη FAMA Imperial και το αλάτι στο μίξερ με το φτερό μέχρι να μαλακώσουν και να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και τους κρόκους ένα ένα και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το ενσωματώνουμε και αυτό. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Κάνουμε χρήση απ ευθείας από το ψυγείο. Κάνουμε φυτίλια των 60cm, τα περνάμε με αυγό, βάζουμε σουσάμι από πάνω (ή αμύγδαλο φιλέ, ή φυστίκι Αιγίνης) και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C για 10-12 λεπτά. Προεραιτικά, μπορούμε να προσθέσουμε σε 400γρ ζύμης 20γρ FAMA Formagioro (για γεύση τυριού) ή FAMA Sauce Mediterranea (για γεύση τομάτας και μπαχαρικών).


  • 4.7 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: