Υλικά

Για τη μους σοκολάτας με Choco C/Leche Milk Mara Eurocao:

  • 150γρ κρόκοι αυγών
  • 300γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36%
  • 20γρ φύλλα ζελατίνης
  • 925γρ σοκολάτα γάλακτος Choco C/Leche Milk Mara Eurocao
  • 1420γρ μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36% UHT

  Για τη σάλτσα λευκής σοκολάτας:

  • 260γρ λευκή σοκολάτα Choco White Miravet Eurocao
  • 130γρ πλήρες γάλα 3,5%
  • 270γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36%
  • 2 στικ βανίλιας

Εκτέλεση Συνταγής

Για τη μους σοκολάτας με Choco C/Leche Milk Mara Eurocao: Μουλιάζουμε τις ζελατίνες σε παγωμένο νερό. Ζεσταίνουμε τα 300γρ κρέμας γάλακτος Lowicz 36% σε ένα κατσαρολάκι και λιώνουμε τις ζελατίνες μέσα σε αυτό. Χτυπάμε τους κρόκους με σύρμα χειρός σε μια μπασίνα και ρίχνουμε σιγά σιγά τη ζεστή κρέμα γάλακτος Lowicz 36%. Βάζουμε τα παραπάνω υλικά και την σοκολάτα γάλακτος Choco C/Leche Milk Mara Eurocao στο μίξερ και τα χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν και να πέσει η θερμοκρασία τους. Τέλος προσθέτουμε τη μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36% και την ενσωματώνουμε. Τοποθετούμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσει και σταθεροποιηθεί η μους, γεμίζουμε τους κώνους που έχουμε παρασκευάσει με απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter Eurocao.   Για τη σάλτσα λευκής σοκολάτας:  Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα, την κρέμα γάλακτος Lowicz 36% , τα στικ βανίλιας και τα ζεσταίνουμε. Αφήνουμε το μίγμα να πέσει κάτω από τους 50οC και στη συνέχεια προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα Choco White


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: