Ένα μοναδικό σεμινάριο μπουγάτσας για τους αυριανούς πετυχημένους επαγγελματίες στο χώρο του επισιτισμού πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου στα εργαστήρια της αρτοζαχαροπλαστικής του Ιεκ Ξυνή Θεσσαλονίκης από την εταιρεία FAMA food service και τους κυρίους Χριστοδουλή Νίκο και Οργαντζή Κωνσταντίνο! Ο κ. Χριστοδουλής έχοντας τεράστια γνώση στην παρασκευή του φύλλου μπουγάτσας αποφάσισε να ξαναβάλει την στολή και να διδάξει στους νέους αρτοζαχαροπλάστες μερικά μικρά μυστικά επιτυχίας. Οι σπουδαστές αν και στην αρχή έδειχναν συγκρατημένοι από την δυσκολία ενός τέτοιου εγχειρήματος μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους και την καθοδήγηση από τους ειδικούς κατάφεραν να διασκεδάσουν και να εμπλουτιστούν με την κατάλληλη γνώση που θα τους βοηθήσει στα μελλοντικά τους βήματα. Γιατί για να είσαι ανταγωνιστικός και για να κάνεις τη διαφορά πρέπει συνεχώς να μαθαίνεις νέα πράγματα. Η FAMA food service στέκεται αρωγός στους νέους επιστήμονες και υποστηρίζει έμπρακτα τέτοιες δράσεις μέσα από την ενεργή συμμετοχή της. iek1 iek2 iek3 iek4 iek5 iek6 iek7 iek8 iek9 iek11 iek12 iek13


Μοιράσου το άρθρο