Καθώς η σεζόν του παγωτού έχει ξεκινήσει η Torronalba προτείνει τα νέα trend της σεζόν:

  • Base Vegan : Πλήρης βάση vegan. Αν και δεν περιέχει καθόλου λιπαρά αποδίδει την ίδια κρεμώδη και πλούσια υφή παγωτού πλούσιο σε λιπαρά, χάρη στην παρουσία ελάχιστης πρωτεΐνης από φύκια. Δεν περιέχει ζωικά λίπη, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, χωρίς ζάχαρη, ιδανική για παγωτό με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
  • Base Zero , 001 Lattosio : Βάση παγωτού, σχεδιασμένη ειδικά για άτομα που έχουν δυσανεξία στην λακτόζη. Με άρωμα γάλακτος για παγωτό με υπέροχη γεύση κρέμας γάλακτος.
  • Ginger Variegate : Μοναδικό βαριεγκάτο με την πικάντικη και δροσερή γεύση τζίντζερ. Με καραμελωμένα κομμάτια τζίντζερ. Συνδυάζεται τέλεια με πάστες σοκολάτας ή γάλακτος.
  • Grand Cru Dominicano Chocolate : Προϊόν σε σκόνη για την παρασκευή ενός διάσημου παγωτού σοκολάτας σορμπέ από τον Άγιο Δομίνικο, χωρίς γάλα, παράγωγα γάλακτος, γλουτένης και αρωμάτων. Δεν χρειάζεται παστερίωση
  • Greek Yogurt : Προϊόν σε σκόνη με την πλούσια και γεμάτη γεύση Ελληνικού γιαουρτιού


Μοιράσου το άρθρο