Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα μίγματα αρτοποιίας της ULDO και να παρακολουθήσουν νέες και φρέσκες ιδέες είχαν οι επαγγελματίες του ν. Θεσσαλίας, στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα, την 1η Φεβρουαρίου, με την βοήθεια του ειδικού συνεργάτη της εταιρείας Σπύρου Κόμπου. Εκτός από τις παραδοσιακές εφαρμογές των αρτοσκευασμάτων, οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρωτοποριακές και πρωτότυπες ιδέες για αρτοσκευάσματα, σάντουιτς και αλμυρά σνακ με τα μοναδικά μίγματα της ULDO.   Με την βοήθεια των άριστα εκπαιδευμένων τεχνικών της εταιρείας υπήρξε ζωντανή παρουσίαση κάποιων εφαρμογών, οι οποίες βοήθησαν τους παρευρισκόμενους να κατανοήσουν την απλότητα των συνταγών οι οποίες όμως είναι ικανές να διαφοροποιήσουν τους πάγκους τους και να προσελκύσουν νέο πελατολόγιο.   Τέλος, έμφαση δόθηκε στα μίγματα Υγείας και Καθαρής Ετικέτας (Clean Label). Η ULDO παίρνοντας υπόψη τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της Υγιεινής Διατροφής έχει αναπτύξει και συνεχώς επεκτείνει την ποικιλία της με νέα, καινοτόμα προϊόντα, που σκοπό έχουν να προσφέρουν ποικιλίες ψωμιού που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών για Υγιεινό ψωμί.   Η FAMA Food Service, εκτός των παρουσιάσεων στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Θεσσαλονίκη, έχει προγραμματίσει πλήθος επισκέψεων στην επαρχία, βρισκόμενη δίπλα στους επαγγελματίες, δίνοντας τους λύσεις, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες τους.   Μείνετε ενημερωμένοι μέσω του σάιτ και του Fb της εταιρείας.


Μοιράσου το άρθρο