Πρόγραμμα Ανταμοιβής

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ
Είστε ήδη πελάτης της FAMA Food Service A.E και θέλετε να ξεκινήσετε να συλλέγετε πόντους ? Πανεύκολο. ∆ε χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα ! Παραλάβετε από τον πωλητή σας την κάρτα μέλους και ξεκινήστε τώρα να συλλέγετε πόντους με κάθε σας αγορά !


Με αυτή την κάρτα βεβαιώνεται ότι έχετε γίνει μέλος του προγράμματος επιβράβευσης.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με έξυπνο τρόπο για να σας αποφέρουν περισσότερους πόντους και να έχετε την ευκαιρία για περισσότερα δώρα !


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΑΣ
Ενημερωθείτε για τους πόντους που έχετε συλλέξει βλέποντας το αντίστοιχο πεδίο στα τιμολόγια αγορών καθώς επίσης και στο http://fama.gr/jointhefamilyandwin, εισάγοντας τον κωδικό που βρίσκεται πάνω στην κάρτα σας και το ΑΦΜ της επιχείρησής σας.


Κάθε τιμολόγιο αγοράς από εδώ και πέρα θα σας αποφέρει πόντους οι οποίοι θα φαίνονται στο τέλος του τιμολογίου.


ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ
Ενημερωθείτε για τα δώρα που δικαιούστε με τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει μέσω του http://fama.gr/jointhefamilyandwin ή ζητήστε ενημέρωση από τον πωλητή σας. Εξαργυρώστε τους πόντους σας και αξιοποιήστε τα πλούσια δώρα σας !(tablet, ταξίδια,εξοπλισμό εργαστηρίου κ.α)
EXTRA ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας και λάβετε μέρος στην μηνιαία κλήρωση που χαρίζει σε έναν τυχερό, αγορές αξίας 100 ευρώ σε προιόντα της εταιρείας μας. Επίσης με την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης της FAMA Food Service θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς εφευρετικότητας, σεμινάρια κ.α* Το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών απευθύνεται σε επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δείτε τους πόντους σας

Μηνιαία κλήρωση
  • Nικητής του μήνα Οκτωβρίου:


    3431


    * Η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παραλαβή του δώρου !
Συντελεστές Βαρύτητας


Νewsletter

Ενημερωθείτε πρώτοι για
τις προσφορές & τα νέα της εταιρείας μας !